Potravinářské technologie v Přírodovědných cvičeních

Vydáno: 23. února 2020 18.21

 | 

Autor: Jan Taraba

5 fotografií

Studenti třetích ročníků si v rámci výuky Přírodovědných cvičení vyzkoušeli i laboratorní úlohy z oblasti potravinářských technologií jakou může být např. výroba čokolády. Navíc je pak díky kvalitě a čistotě provedení další den čekal i nelehký úkol degustace výrobků.

Z dalších potravinářských technologií se studenti věnují i procesu fermentace nebo analýzy různých typů čajů. Takto získané znalosti a dovednosti se mohou našim studentům hodit nejen při dalším studiu na VŠ, ale i v běžném životě.

Zařazeno v kategoriích:
Volitelné předměty a kroužky
Chemie
Úspěchy
Žáci
Finančně gramotná školaBigy je eTwinningová školaInterreg Rakousko - Česká republikaEvropská unieKřesťanská pedagogicko-psychologická poradna Brno