Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zápis ze schůze výboru konané dne 26. 9. 2012

Vydáno:

 | 

Autorka: Jana Kozlíčková

Zápis ze schůze občanského sdružení Společnost přátel Biskupského gymnázia v Brně konané dne 26. 9. 2012
Přítomni: Mgr. Monika Doleželová, Ing. Petr Horák, P. Mgr. Pavel Konzbul, Ing. Jana Lédlová, Mgr. Karel Mikula, Jana Vrbacká, Jana Kozlíčková, Ing. Tomáš Vichr

1. Opatov – paní Jana Vrbacká informovala přítomné členy výboru o prázdninových akcích na faře v Opatově. Během prázdnin byla budova fary využita, přičemž výtěžek z pronájmu představoval částku cca 120 tis. Kč.
Kolem objektu je nutné posekat trávu. Bohužel se nepodařilo zajistit souromou osobu resp. firmu, která by práci provedla, proto bude trávník posekán svépomocí.
2. Čerpání dotace 45 tis. Kč na opravu přístupové cesty, schodiště a vybudování stříšky nad vstupním schodištěm na faře v Opatově - paní Vrbacká informovala členy výboru o jednáních souvisejících se získáním dotace na shora uvedené práce. Během prázdnin se paní Vrbacké podařilo zařídit potřebné formality a firmu, která práci provede. Stavební činnost bude započata koncem měsíce září. Ukončení prací se předpokládá během měsíce října 2012.
Celková cena by neměla převýšit částku 70 tis. Kč (45 tis. Kč dotace, zbytek povinná spoluúčast).
3. Nájemní vztah Společnosti přátel Bigy k objektu fary v Opatově bude průběžně řešen s vedením školy během roku 2013. Ke konci tohoto roku končí dvacetiletý pronájem uvedeného objektu.
4. Paní PaedDr. Dembická předložila členům výboru žádost o poskytnutí příspěvku ve výši 13 tis. Kč na zájezd do Španělska. Tato částka by byla použita jako příspěvek pro studenty ze sociálně slabších rodin.
Přítomní členové výboru jednomyslně schválili poskytnutí příspěvku ve výši 10 tis. Kč.
Žádost paní Dr. Dembické je přílohou č. 1 tohoto zápisu.


Termín příští schůze: 14. 11. 2012

Zapsala: Jana Kozlíčková

V Brně dne 26. 9. 2012
 

Zařazeno v kategoriích:

Spolek přátel Bigy
Zápisy jednání

Virtuální prohlídka