Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Inter G Cup Kin-ball

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Alice Bílková

4 fotografie

Inter G Cup v Kin-ballu

je nejstarším českým Kin-ballovým turnajem a jeho pátý ročník proběhl v hale Třebeš v Hradci Králové 15. října 2015. Naše družstvo ve složení: Helena Gricová Sp B, Klára Enžlová Sp B, Jan Menšík a Jakub Mach oba ze Sp A, Tomáš Průša a Pavel Asmus z Q B, Magdalena Rotreklová, Magdalena Cinková a Eliška Halouzková všechny z K A a Oskar Bařinka z T A vybojovalo 5. – 6. místo v konkurenci devíti týmů, z nichž dva byly z gymnázia v bavorském Neustadtu.

Z pěti ročníků jsme se účastnili čtyř a zatím největším úspěchem bylo 3. místo v 2013.

Naše účast na tomto turnaji je možná také díky podpoře Společnosti přátel BiGy, která nám hradí cestovní náklady. Moc děkujeme. Díky tomuto turnaji jsme se dozvěděli také o nedávné změně pravidel. Třetí hrací perioda se nehraje na 7 minut, ale do stavu 11 bodů, kdy tým s nejmenším počtem bodů vypadává a dohrávají dva silnější týmy do stavu 13 bodů. Hra se díky tomuto pravidlu stává dynamičtější a získává na další přítažlivosti.

Ještě jednou díky všem jmenovaným.

Kin-ballu zdar!

Mgr. Alice Bílková

patronka Kin-ballu a trenérka družstev.

 

Chceš si zahrát kin-ball? Přijď za námi do kroužku kin-ballu v úterý 0. vyuč. hodinu ve velké tělocvičně, těšíme se na všechny kdo se nebojí.


 

Zařazeno v kategoriích:

Tělesná výchova
Úspěchy
Žáci

Virtuální prohlídka