Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zápis ze schůze výboru konané dne 14. 11. 2012

Vydáno:

 | 

Autorka: Jana Kozlíčková

Zápis ze schůze výboru občanského sdružení Společnost přátel Biskupského gymnázia v Brně konané dne 14. 11. 2012
Přítomni: Jana Vrbacká, Ing. Petr Horák, P.Mgr.Ing. Pavel Konzbul, Ing. Jana Lédlová, Mgr. Karel Mikula, RNDr. Miloš Winkler, Ing. Tomáš Vichr, Jana Kozlíčková

1. Schůzi zahájila a řídila předsedkyně výboru paní Jana Vrbacká. Na úvod provedla zhodnocení rekonstrukce dvora a schodiště na faře v Opatově na Moravě. Konstatovala, že práce byly provedeny kvalitně a v termínu. Objekt fary může lépe a plnohodnotněji sloužit svému účelu. Dotace ve výši 45.000,- Kč byla vyčerpána, sdružení doplatilo dalších 22.000,- Kč z vlastních zdrojů (dle dotačních podmínek).
2. Výbor projednal žádost RNDr. Taraby o poskytnutí příspěvku na podporu k realizaci projektu Biotechnologie. Konkrétně se jednalo o příspěvek na dopravu pro studenty do Olomouce a oklolí, kde je největší koncentrace podniků zabývajících se uvedenou problematikou. Členové výboru jednomyslně schválili poskytnutí příspěvku ve výši 7.000,- Kč.
3. P. Mgr. Pavel Konzbul informoval přítomné členy výboru o akci Centra pro rodinu – Pouť na Vranov, která se uskuteční v dubnu příštího roku. Bylo rozhodnuto, že Společnost přátel Bigy tuto akci podpoří a bude ji propagovat.


Termín příští schůze: 16. 1. 2013

V Brně dne 14. 11. 2012

Zapsala: Jana Kozlíčková
 

Zařazeno v kategoriích:

Spolek přátel Bigy
Zápisy jednání

Virtuální prohlídka