Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Mistrovství Evropy v tradičním karate – úspěch našeho studenta

Vydáno:

 | 

Autor: Mgr. Jakub Zatloukal

4 fotografie

Ve dnech 6.12. až 9.12.2018 úspěšně reprezentoval Českou republiku na Mistrovství Evropy WFF ve slovinské Portorožil Mišun André Teodor, žák Kvinty B, který na akci získal 3. místo v disciplíně Enbu Muž – Muž, 3. místo v disciplíně kata tým a 3. místo v disciplíně kata individuál v kategorii Kadet.

 

ÚSPĚCH NA ME WFF 2018

Ve dnech 6. – 9. 12. 2018 se ve slovinské Portoroži odehrál 24. EUROPEAN FUDOKAN CHAMPISONSHIP (For Cadets, Juniors, Youths, Seniors and Veterans) AND EUROPEAN CUP (For Children).

Na akci jsme vyrazili 6. 12. ve 4 ráno, abychom po obědě dorazili do přímořského hotelového komplexu San Bernardin. Ubytovali nás do hotelu Vile park, což bylo asi 5 minut od hotelu kde se soutěž odehrávala. Po ubytování jsme vyrazili obhlédnout město a pak i místo, kde zítra budeme závodit.

Druhý den jsme vstali brzy a hned jsme se převlékli a šli  do tělocvičny (nacházela se na vrchu hotelu a byl z ní krásný výhled na moře). Ráno část naší výpravy dostala od našeho svazu karate reprezentační bundy včetně mě. Později dopoledne jsme závodili ve sportovním karate v katě. Probojoval jsem se až do semifinále (za nejasných okolností ohledně pravidel) kde jsem byl vyřazen a putoval jsem proto do re-pasáže a dosáhl jsem až na 3. místo. Zbytek dne jsme měli volno.

Třetí den jsme se dopoledne rozcvičovali ale nakonec jsme kvůli časovému skluzu závodili až odpoledne. Jako první jsem závodil v katě a to až do 2. kola kdy jsem by vyřazen. Potom jsme jeli kata týmu ve kterém jsme vybojovali krásné 3. místo. Následně jsem i v Enbu opět získal 3. místo.

Čtvrtý den jsme měli volno o dostávali jsme medaile. Pak už jsme se jen balili, abychom vzápětí dorazili do Brna v pondělí.

Jsem moc rád, že jsem na takovou obrovskou akci mohl jet. Získal jsem spoustu zkušeností, zážitků a v neposlední řadě i medailí. Chtěl bych moc poděkovat svým trenérům, spolubojovníkům a taky soupeřům.

 

Teodor André Mišun, QB

 

Zařazeno v kategoriích:

Tělesná výchova
Sportovní výkony studentů

Virtuální prohlídka