Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Studenti tercií se učí prezentovat vědomosti nabyté nejen v hodinách biologie široké veřejnosti

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Jitka Tarabová

 – 
25 fotografií

Zájemci z řad studentů tercií se zapojili do projektu, který si kladl za cíl seznámit širokou veřejnost na BIGY s nervovými onemocněními 21. století.  Studenti se daného úkolu zhostili s velkým elánem a nadšením a nachystali si spoustu zajímavostí o daných onemocněních.

strana 1 / 3

Díky jejich aktivitě a práci se měli možnost všichni, kdo chtěli, dozvědět spoustu důležitých informací.

Přišli se podívat nejen jejich spolužáci, ale i studenti jiných tříd, někteří učitelé, ale i jiní zaměstnanci  BIGY. Moc děkuji  všem, kteří přišli, a ukázali studentům tercií, že jejich práce měla smysl. Daný projekt byl jakýmsi předstupněm projektovým týdnům, které bude v podobném stylu v příštím roce u kvart organizovat prof. Piskačová.  Akce podobného rázu u nás organizují i učitelé angličtiny aj.

Věřím, že tyto akce jsou velkým přínosem nejen pro studenty, ale i pro nás učitele. Studenti se tak mají schopnost vyjádřit před ostatními, ukázat, že něco znají. Jejich energie je nasměrována a využita správným směrem.  My učitelé si uvědomíme, co je důležité a proč tady vlastně jsme. Abychom studenty nejenom zahrnuli vědomostmi, ale abychom je i naučili, jakým způsobem je mohou využít.

Zařazeno v kategoriích:

Biologie

Virtuální prohlídka