Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zápis ze schůze výboru Společnosti přátel Bigy konané dne 9. 11. 2011

Vydáno:

 | 

Autorka: Jana Kozlíčková

 – 

Zápis ze schůze výboru občanského sdružení Společnost přátel Biskupského gymnázia v Brně konané dne 9. 11. 2011

Přítomni: Mgr. Monika Doležalová, P. Mgr. Ing. Pavel Konzbul, Ing. Jana Lédlová, Mgr. Vojtěch Trmač, Jana Vrbacká, Jana Kozlíčková, Eliška Rotreklová, Ing. Tomáš Vichr, Hana Vichrová


1. Předsedkyně výboru paní Jana Vrbacká provedla zhodnocení podzimní brigády na faře v Opatově na Moravě. Účastníci brigády kolem farní budovy posekali trávu. Ve spolupráci se správkyní fary paní Vackovou bude v měsíci listopadu provedeno malování vybraných místností. Paní Vacková zajistí provedení nátěru vstupních dveří a podlah v některých místnostech.

2. Paní Jana Vrbacká dále informovala ostatní členy výboru o schůzce s řediteli brněnských církevních škol – paní Mgr. Pavlínou Vojtěchovou a panem Mgr. Ing. Jiřím Haičmanem, na níž byla uvedeným zástupcům škol nabídnuta možnost využití farní budovy v Opatově na Moravě k výletům a pro další školní a mimoškolní akce.

3. Do konce měsíce listopadu 2011 by měly být aktualizovány internetové stránky Společnosti přátel Bigy.

4. Členové výboru se rozhodli, že v letošním roce nebudou rodičům zasílat dopis se žádosti o finanční pomoc. Dopis s informacemi o činnosti a s prosbou o finanční i jinou výpomoc bude vypracován a rozeslán nejdříve v únoru 2012 (před valnou hromadou).

5. Členové výboru jednomyslně schválili požadavek pana RNDr. Taraby na finanční podporu projektu odborné exkurze v oblasti Biotechnologických aplikací. Exkurze je určena pro septimy a třetí ročníky a Společnost přátel na ni uvolní částku max. 14.500,- Kč.

6. PhDr. Vladimír Krátký požádal Společnost přátel Bigy o schválení příspěvku na dopravu studentů na dějepisnou soutěž do Chebu. Přítomní členové výboru jednomyslně schválili příspěvek na tuto akci ve výši do 3.000,- Kč.

7. Paní Jana Kozlíčková ve spolupráci s vedoucím provozního úseku Bigy zajistí do konce r. 2011 nákup nábytku do vestibulu ve 3. patře školy. Společnost přátel Bigy na nákup nábytku dostala dar ve výši cca 12 tis. Kč.


V Brně dne 9. 11. 2011


Zapsala: Jana Kozlíčková


Termín příští schůze: 14. 12. 2011
 

Zařazeno v kategoriích:

Spolek přátel Bigy
Zápisy jednání

Virtuální prohlídka