Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Promo akce kin-ballu

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Alice Bílková

 – 
3 fotografie

Kin-ball - Co to je?

Akční hra pro 12 hráčů. Po 15 minutovém vysvětlení a vyzkoušení základních úderů můžete hrát. BiGy je prvním gymnáziem v Jihomoravském kraji, které začalo tuto hru hrát.
Hrajeme ji od ledna 2012 a do nynějška nám stačil jeden míč, který se skládá z duše a obalu. Má průměr 122 cm a je překvapivě lehký, proto se s ním hráje jen v tělocvičně. Pro venkovní hru, pro náš kroužek i pro hodiny tělesné výchovy, bychom rádi pořídili i menší a těžší míč. Tento míč je modrý a budeme ho mít zapůjčený pro tuto akci. 

A jak ho můžete podpořit?

Zveme všechny rodiče a přátele školy a také všechny studenty, kteří nikdy tuto hru nehráli, nebo si ji chtějí vyzkoušet na 30. května odpoledne na venkovní hřiště BiGy od 16.30 do 19.00 hod. Bude možnost podívat se, jak hrají členové kroužku kin-ballu, a hru si i vyzkoušet. Doufáme ve vaši přízeň a rádi bychom z vašich případných příspěvků zakoupili vlastní venkovní míč, který stojí 7260,-.

Přijďte, vyzkoušejte a přispějte. Za každý i malý obnos předem děkují hráči i trenérka Kin-ballu.
Pokud přijít nemůžete, ale přesto rádi přispějete zašlete prosím finanční dar na konto Společnosti přátel BiGy 27-0482340277/0100  variabilní symbol 1234. Pokud chcete potvrzení pro účely daňového zvýhodnění, rádi Vám ho poskytneme. Na všechny se těší  Mgr. Alice Bílková, patronka Kin-ballu.

Zařazeno v kategoriích:

Tělesná výchova

Virtuální prohlídka