Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Podpořte projekt „Park a dětské hřiště pod hvězdami nad GML“

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Eva Daňková

2 fotografie

Vážení studenti, vážení rodiče,

oslovil nás pan Ing. Jiří Kohoutek s prosbou o podporu projektu Participativního rozpočtu „Park a dětské hřiště pod hvězdami nad GML“ - https://damenavas.brno.cz/projekt/?id=1541

 Pokud se vám projekt líbí, neváhejte, hlasujte a šiřte tuto prosbu dál.

Každý může dát projektu dva kladné hlasy. Jen pozor, hlasovat mohou pouze občané města Brna starší 18 let.

Díky moc za Vaši podporu hlasováním za všechny, kteří se na přípravě projektu podíleli.

Jak hlasovat?

1) Nad titulní fotografií na stránce projektu https://damenavas.brno.cz/projekt/?id=1541 zmáčkněte tlačítko Hlasovat, čímž se dostanete na stránku s podrobným návodem k hlasování. Zapamatujte si prosím vzhled titulní fotografie, podle které se vám bude lépe orientovat mezi jednotlivými projekty při vlastním hlasování.

2) Na stránce s návodem k hlasování zmáčkněte tlačítko Chci hlasovat. Tím se dostanete na stránku Vstup do hlasování.

3) Zde je třeba provést identifikaci hlasujícího (hlasovat mohou pouze občané města Brna starší 18 let). Do příslušných kolonek zadáte číslo svého občanského průkazu, den, měsíc a rok narození. Dále je nezbytné zaškrtnout souhlas se zpracováním osobních údajů a „Nejsem robot“. Nakonec zmáčkněte tlačítko Vstoupit do hlasování. V případě, že máte zřízenu plnou verzi Brno ID, lze provést identifikaci hlasujícího i touto cestou.

4) Nyní jste ve Finálové galerii. Zde jsou odkazy na všechny projekty, které postoupily do závěrečného hlasování. Podle názvu či lépe podle titulní fotky naleznete projekt „Park a dětské hřiště pod hvězdami nad GML“. Vlevo od titulní fotografie zmáčkněte jedno či lépe obě tlačítka Plus (jednomu projektu může dát dva kladné hlasy). Ostatní hlasy rozdělte dle svého uvážení, ale není to nezbytné. Na závěr hlasování je ještě nezbytné zmáčknout tlačítko Potvrdit hlasy.

5) Na závěr vás přesměrují do ankety o vaší osobě, kterou již můžete přeskočit zmáčknutím tlačítka Ukončit hlasování.

Virtuální prohlídka