Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zápis ze schůze výboru 4. 11. 2015

Vydáno:

 | 

Autorka: Jana Kozlíčková

Zápis ze schůze výboru Společnosti přátel Biskupského gymnázia v Brně konané dne 4. 11. 2015

Přítomni: dle prezenční listiny

pí. Krejzová, pí. Kozlíčková, pí. Nováková, pí. Vrbacká, P. Hejtmánek, p. Winkler, p. Večeřa, p. Vochozka

                 

1. Schůzi zahájila a řídila předsedkyně výboru paní Vrbacká.

Paní Vrbacká informovala přítomné o aktuálním dění na faře v Opatově. Předně sdělila, že všechny akce, které zde byly uskutečněny jsou zaplaceny. Dále oznámila, že byla provedena revize komínů. Revize plynového kotle a elektrorevize budou provedeny na jaře příštího roku. Dále požádala správkyni paní Vackovou, aby sledovala stav topení v topné sezóně. Pochválila pana Mgr. Martina Večeřu za to, že na internetové stránky doplnil všechny aktuální informace.  Konstatovala, že obsazenost fary v letošním roce je vcelku uspokojivá. O ubytování v příštím roce je již také zájem. Prozatím je obsazeno 6 týdnů.


2. Paní Jana Kozlíčková informovala o darech, které Společnost přátel Bigy poskytla škole. Jedná se o částku 84 tis. Kč, která byla poskytnuta na vybudování úplolové tělocvičny. Další částka 50 tis. Kč byla poskytnuta na nákup reklamních předmětů sloužících k prezentaci a propagaci školy.


3. Paní Jana Kozlíčková navrhla zrušení provozu jedné ze dvou kopírek pro studenty. Důvodem zrušení je neefektivnost provozu. Náklady na opravy obou zařízení výrazně převyšují nad dosaženými příjmy, z čehož je patrné, že studenti tuto službu méně využívají.

Rozhodnutí: provoz jedné ze dvou kopírek pro studenty bude k 31. 12. 2015 ukočen.

Pro: všichni přítomní členové

 

 

 

 

V Brně dne 4. 11. 2015

 

Zapsala: Jana Kozlíčková

 

Termín příští schůze: 9. 12. 2015

Zařazeno v kategoriích:

Spolek přátel Bigy
Zápisy jednání

Virtuální prohlídka