Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Zápis ze schůze výboru občanského sdružení Společnost přátel Biskupského gymnázia v Brně, o.s. konané dne 25. 5. 2016

Vydáno:

 | 

Autorka: Jana Kozlíčková

Zápis ze schůze výboru občanského sdružení Společnost přátel Biskupského gymnázia v Brně, o.s. konané dne 25. 5. 2016

 

Přítomni: dle prezenční listiny – Mgr. Hejtmánek, Mgr. Krejzová, Mgr. Mikula, PhDr. Nováková, Mgr. Večeřa, paní Vrbacká, paní Kozlíčková

 

Paní Vrbacká informovala o situaci na faře v Opatově na Moravě. Byla prodloužena smlouva o pronájmu farní budovy do konce roku 2016. Bude provedena revize plynu a revize hasících přístrojů. V letošním roce došlo ke zvýšení obsazenosti.
Školní automobil – školní automobil bude nadále sloužit pouze pro potřeby provozu a údržby školní budovy, nikoliv pro přepravu osob.
Byl schválen příspěvek škole na nákup lavic do 1 učebny do částky 70 000,- Kč. Rozhodnutí – všichni přítomní členové výboru odsouhlasili uvedený příspěvek na nákup školních lavic.
Paní Mgr. Piskačová předložila žádost o finanční příspěvek pro studenty účastnící se finále šifrovací soutěže Technoplaneta.  Žádost tvoří přílohu č. 1 tohoto zápisu. Rozhodnutí – všichni přítomní členové výboru odsouhlasili poskytnutí příspěvku 7.000,- Kč na reprezentaci školy.
Paní Mgr. Sedláková podala žádost o finanční příspěvek pro třídu K. B zaplacení kurzovného do domu Ignáce Stuchlého ve Fryštáku. Uvedení studenti nacvičili anglické divadlo a uvedený kurz byl odměnou za jejich výkon. Žádost tvoří přílohu č. 2 tohoto zápisu. Rozhodnutí – všichni přítomní členové výboru odsouhlasili příspěvek ve výši 7.000,- Kč.

 

 

Termín příští schůze bude upřesněn  v měsící září 2016.

 

V Brně dne 25. 5. 2016

Zapsala: Jana Kozlíčková

Zařazeno v kategoriích:

Spolek přátel Bigy
Zápisy jednání

Virtuální prohlídka