Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Ještě jsou volná místa v zájezdu do Španělska – nenechte si ujít tuto skvělou příležitost!

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Juana Monreal Férriz, PhD.

 – 
2 fotografie

Opět připravujeme čtrnáctidenní studijně-poznávací zájezd do Španělska, který se bude konat na začátku školního roku 2012/2013, pravděpodobně v termínu 22. září- 6. října 2012.

Plánovaná trasa (mohou nastat změny): Barcelona (Sagrada Familia, Gaudího stavby, Las Ramblas, tržnice), Madrid (obrazárna Prado, prohlídka města, královský palác), Toledo (město tří kultur, katedrála, mešity, synagogy, El Greco), Córdoba (největší mešita, islámská architektura), Sevilla (maurský Alcázar, moderní Plaza de España), Granada (palác La Alhambra - perla islámské architektury, katedrála, arabská čtvrť), přírodní rezervace Cabo de Gata (moře, útesy), Valencia (moderní čtvrť i historické jádro), templářský hrad v přímořské Peñíscole, Figueres (muzeum Salvadora Dalího).

Pojedeme autobusem typu SETRA, budeme mít s sebou vlastního kuchaře, který nám každý den připraví vydatnou snídani a teplou večeři. Ubytování bude zajištěno v kempech (takže s sebou spacáky i stany), ale také ve studentských ubytovnách.

Pro celkovou náročnost doporučujeme až od kvarty výše. Zúčastnit se mohou i přijatí studenti budoucích prvních ročníků.

Předběžná cena: 13 000 Kč, placená ve dvou splátkách, část jako záloha pro platby rezervací, pojistného, nákup jídla a plat kuchaře v českých korunách (asi 3000 Kč, bude upřesněno); zbytek do týdne před zájezdem v eurech. Dále je třeba počítat s kapesným asi 100 euro (obědy, pití, suvenýry).

Přihlášky si přijďte vyzvednout co nejdřív do kabinetu č. 215 Simonetě Dembické nebo Juaně Monreal.

Neváhejte dlouho, uzávěrka přihlášek je už koncem května!
 

Zařazeno v kategoriích:

Španělský jazyk

Virtuální prohlídka