Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Informace k lyžařským kurzům, platba kurzovného

Vydáno:

 | 

Autorka: Mgr. Kateřina Krumpholcová

Titulní obrázek článku
 – 

Lyžařský kurz pro studenty/ky sekund, kvint a 1. ročníků se uskuteční na faře v Rokytnici nad Jizerou.

Termíny v přiložené tabulce, odjezd: autobusem v 8:00 hod od budovy BIGY, sraz 7:30 hod u BIGY, návrat autobusem mezi 19. - 20. hod. k budově BIGY. Doprava autobusy firmy Sebus od Bigy až téměř před faru.

Lyžařské terény pro všechny pokročilosti (sjezdovky na Studenově) se nacházejí v blízkosti fary. V případě příznivého počasí, kvalitní lyžařské skupiny a zájmu, je možné využít i lyžařský areál na Lysé Hoře, kam je možné dojet skibusem.
Stravování je zajištěno v penzionech Lenoch (přímo na svahu) a Krakonoš či na faře. Diety či stravovací omezení hlaste prosím co nejdříve vedoucímu kurzu!


Cena zahrnující dopravu, stravování a ubytování je 2600,- Kč/osobu (přihlašovací záloha 200,-Kč splatná do konce září + nyní doplatek 2400,-Kč).

Úhrada doplatku 2400,- Kč je možná bankovním převodem na účet školy nebo složenkou. Dodržte, prosím, přesně všechny identifikační údaje nutné pro dohledání plateb. Nenoste hotovost!
Termín platby: do pátku 29. 11. 2013
číslo účtu: 1 5 5 5 5 4 8 6 2 1 kód banky: 0100
v.symbol: 1111
s.symbol: termín kurzu (např. kvinty 1217012014)
Uveďte prosím do zprávy příjemci: třídu, příjmení a jméno studenta


V případě finančních problémů je možné předem žádat o příspěvek Sdružení přátel BIGY. Bližší informace u třídních profesorů nebo spirituála školy.

Co s sebou:

Finance:
Doporučujeme dalších 2000,- Kč s sebou na lyžařské vleky, zájemci o půjčení snowboardu dalších 300,- Kč, o běžky 100,- Kč.
 

Potřebné formality: 

prohlášení o bezinfekčnosti (vyplnit a podepsat den před odjezdem), doklad o odborném seřízení vázání lyží ze servisu (neplatí pro lyže zapůjčené ve škole), osobní léky s návodem na užívání (popřípadě informovat zdravotníka), průkaz zdravotní pojišťovny.

Sport. vybavení:
sjezdové lyže + hole (v obalu nebo dobře svázané), boty
běžky + boty (možné půjčit na místě), návleky
možnost vzít si snowboard+boty (je možné půjčit na místě)
povinně přilba v zájmu vlastní bezpečnosti (svoji nebo půjčit)
sjezdové + běžkové vosky (může se domluvit více studentů dohromady)
brýle lyžařské a sluneční
malý batůžek na svah (na běžky)

Oblečení + ostatní:
pláštěnka, dvoje rukavice, dvě čepice, šátek, oblečení na sjezdovky, na běžky, případně na snowboard (více tenkých vrstev), mikina, svetr, domácí oblečení, pyžamo, tenisky, sportovní oblečení do haly i ven, přezůvky, zimní boty, ručník, hygienické potřeby, plavky, krém s ochranným faktorem, pomáda na rty, obinadlo, polštářková náplast, propiska, blok, baterka (čelovka), pomůcky k večernímu programu – bude upřesněno před kurzem, další dle vlastního uvážení (termoska či jiná láhev na pití, pingpongová pálka + míček, knížka, hudební nástroje, zpěvníky, hry, karty, mapa okolí atd.).

Ve škole je možné si zapůjčit sjezdové vybavení za poplatek 300,- Kč na týden.

V případě dotazů kontaktujte příslušného vedoucího kurzu, e-mailové adresy najdete na webu školy.


 

Přílohy

 LVK - termíny a obsazení [39 kB]

Zařazeno v kategoriích:

Tělesná výchova

Virtuální prohlídka