Bigy logo
Biskupské gymnázium Brno a mateřská škola

Materiály ze Základů křesťanské kultury byly rozeslány uchazečům

Vydáno:

 | 

Autor: R.D. Mgr. Ing. Jiří Janalík

Poslední dva roky jsme díky covidové epidemii byli nuceni ustoupit z tradičních příprav na test ze základů křesťanské kultury, který je součástí přijímacího řízení na naši školu. Přenesli jsme se do virtuálního prostoru, což přineslo několik změn, o kterých se domníváme, že prospívají všem zúčastněným.

První zásadní změnou je, že namísto setkání všech uchazečů v Aule, kde probíhala několikahodinová prezentace s výkladem, rozesíláme na e-maily, které byly uvedené v přihlášce, odkaz na videoprezentaci, kterou je možno si postupně procházet z pohodlí domova v čase, kdy si posluchač sám zvolí. Dalším vylepšením je cvičný test, kterému se náhodně generuje pořadí otázek i pořadí odpovědí, takže více ukáže, zda student již danou problematiku skutečně vstřebal. Test je možné opakovat libovolněkrát. 

V případě, že jste podali přihlášku a žádný email s těmito informacemi vám nedorazil, určitě se nám ozvěte pomocí e-mailu nebo telefonu (v pracovní dny), protože v takovém případě buď byla uvedena chybná e-mailová adresa v přihlášce, nebo došlo k chybě při jejím přepisu do elektronické podoby.

Děkujime za pochopení.

Zařazeno v kategoriích:

Náboženství
Přijímací řízení

Virtuální prohlídka